line

ZSU

karmy

bezviz

 

Измени Одну Жизнь 

Ukrainian English French German Italian Russian

ДО УВАГИ СУБ’ЄКТІВ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

ОГОЛОШЕННЯ

З настанням літнього сезону, який характеризується різким підвищенням температури навколишнього середовища, набувають все більшої актуальності питання профілактики гострих кишкових інфекційних захворювань та отруєнь.

 

   Крім того, продовжують реєструватися випадки захворювання на ботулізм, які ймовірно пов’язані із вживанням рибних продуктів промислового та домашнього виготовлення.

   Враховуючи вищевикладене та лист Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів від 19.06.2017 № 602-111-17/6034 щодо вжиття заходів спрямованих на профілактику та недопущення гострих кишкових інфекційних захворювань, отруєнь серед населення в’яленою рибою та з метою недопущення наявності неякісних товарів для реалізації пересічним громадянам на підприємствах торгівлі та в закладах громадського харчування та мінімізації обігу небезпечних рибних продуктів просимо керівників торгівельних підприємств та закладів громадського харчування, закладів відпочинку підвисити пильність та створити необхідні умови щодо зберігання і реалізації рибних продуктів, уважно перевіряти документи стосовно якості та походження зазначених продуктів.

__________________

Сьогодні в Україні

Радіо Балаклії

Календар новин

<< < вересня 2017 > >>
пн вт ср чт пт сб нд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
26 27 28 29 30  

gds inform

DPI inform

public inf

nadu
 

drv

minreg

agroHODA

nalog

balrada

gorsovet

Vistibal